SimPlant

mayo 11, 2009 by  
Arxivat enTractaments

simplant1La nostra experiència es basa en la utilització d’un processament dinàmic de la tomografia axial computeritzada mitjançant un programa que es diu SimPlant.

Amb aquest programa no només podrem obtenir mesuraments precisos, sinó que també podrem conèixer quin tipus d’os hi ha  en la zona a treballar, ja que el sistema ens permet saber la densitat òssia real de cada punt. D’aquesta manera, sabrem si hem d’usar el protocol de la marca d’implants tal com indica el fabricant o fer una subinstrumenatció, per exemple. A més, podem fer una cirurgia virtual, situant l’implant en l’angulació més favorable d’acord al muntatge de diagnòstic, o saber si hem de cal aplicar tècniques de farciment ossi o dilatació de taules per a assolir el nostre propòsit.

  • Advertisement