Centre Bucodental Arfelis

mayo 12, 2009 by  
Arxivat enInstal·lacions

centro1dental
Aquesta és l’entrada a la vostra consulta: no hi ha barreres arquitectòniques, perquè les persones que ens visiten —pacients i acompanyants— puguin accedir-hi amb facilitat, sigui quina sigui la seva mobilitat.

Us trobareu en un ambient confortable i càlid: amb el disseny arquitectònic, la decoració, els colors, els nostres uniformes, etc., hem volgut fugir de la fredor habitual dels espais dedicats a la salut. També hem apostat pel respecte al medi ambient triant materials i sistemes ecològics.

No cal dir-vos que us rebrem atentament i que us donarem tota informació que us calgui. Volem que us hi trobeu bé, sabem que això dels dentistes fa respecte i una mica de por i tot… Però això no ens fa més cars: ajustem els preus a les recomanacions del Col·legi d’Odontoestomatòlegs.

  • Advertisement