Blanquejament dental a Barcelona

mayo 21, 2009 by  
Arxivat enTractaments

El blanqueig dental és un mètode pel qual podem aclarir el color de l’esmalt de les teves dents o recobrar-ne el blanc natural. Al Centre Bucodental Arfelis de Barcelona, aquesta és una de les nostres especialitats. Es tracta d’un tractament molt senzill que millorarà la bellesa natural del teu somriure.

Hi ha diversos motius pels quals les dents s’enfosqueixen, però les causes principals són el consum de tabac, de cafè, de te, d’alguns col·lutoris, de medicaments, etc.

blanquejament1

Tenir les dents brillants i blanques és necessari per gaudir del somriure i mostrar-lo atractiu, és per això es tracta d’un dels tractaments més sol·licitats actualment.

Hi ha diferents mètodes per fer blanquejar les dents, però primer de tot hem de diferenciar entre les que han estat desvitalitzades i les que no tenen cap tipus de tractament. En el primer cas, recorrerem al blanqueig dental intern aplicant un element químic emblanquidor dins de la dent,  que en millorarà el color extern. L’altra opció, per a les dents vitals, és aplicar el blanqueig íntegrament a la clínica.  L’agent emblanquidor és molt més potent i s’apliquen alhora raigs ultravioleta, amb la qual cosa aconseguirem un efecte més ràpid. La durada de la sessió és d’entre 40 i 60 minuts i poden ser necessàries 2 o 3 sessions.

Cal dir que no en tots els casos es pot aconseguir el color desitjat amb un blanqueig. Per això, si no és possible,  sempre et fem una avaluació prèvia i t’informem de les opcions de tractament.

També és important saber que el procediment de blanqueig dental només serà eficaç en dents naturals (amb o sense nervi), i que les fundes i les obturacions («empastos») que puguis tenir no canviaran de color. el que sí que podem fer és substituir-les per unes de noves que tinguin el color de les teves dents després del blanqueig, i així no quedin antiestètiques.

En tots els casos en què sigui possible fer el blanquejament dental, assolirem un canvi de color que millorarà l’expressió del teu rostre. Aquesta millora s’anirà apagant a mesura que passin els mesos i les dents estiguin en contacte amb cafè, te, tabac, vi, etc. un altre cop. Per això serà necessari un reemblanquiment de manteniment al cap d’uns dos anys, aproximadament, segons el consum d’aquests productes. La bona notícia és que es tractarà tan sols d’un manteniment del color, és a dir, no requerirà la mateixa intensitat ni la mateixa durada. Resulta, per tant, més econòmic.

Si vols més informació sobre el blanqueig i quina pot ser la millor opció per a tu, no dubtis a trucar-nos i te n’informarem sense compromís.
  • Advertisement