Taller de shiatsu

julio 16, 2009 by  
Arxivat enMedicina oriental

shiatsu

Conèixer-nos a nosaltres mateixos i les nostres energies

Al taller de shiatsu volem aprendre unes tècniques que ens ajudin, en el dia a dia, a superar situacions d’estrès, de dolor, de por i que ens augmentin l’autoestima i la confiança en nosaltres mateixos.

El taller es basa en el massatge terapèutic japonès shiatsu, que incideix sobre les nostres energies. Es complementa amb altres elements i tècniques de respiració, meditació, ioga i gimnàstica oriental.

Es tracten aspectes com:

  • automassatge i petita rutina per a amics
  • respiració i contemplació
  • treball de l’ansietat, el nerviosisme, l’insomni i l’estrès
  • reforç de les articulacions i de l’elasticitat  muscular

El taller consistirà en 12 sessions de 3 hores, un dissabte al mes de 10:00 h a 13:00 h. No és necessari assistir a totes les sessions, ja que el temari de cada dissabte és independent i tancat en si mateix. Comencem el setembre de 2009.

Per a més informació contacteu amb: Ursula Fehl, terapeuta de shiatsu per l’Escola de Shiatsu i Moviment, a: trotskij77@yahoo.com – 686.39.23.74

  • Advertisement