El centre


centro1dental
Aquesta és l’entrada a la vostra consulta: no hi ha barreres arquitectòniques, per tal que les persones que ens visiten -pacients i acompanyants- puguin accedir-hi amb facilitat, sigui quina sigui la seva mobilitat.

Us trobareu en un ambient confortable i càlid: amb el disseny arquitectònic, la decoració, els colors, els nostres uniformes, etc. hem volgut fugir de la fredor habitual dels espais dedicats a la salut. També hem apostat pel respecte al medi ambient amb la tria de materials i sistemes ecològics.

No cal dir-vos que us rebrem atentament i que us donarem la informació que us calgui. Volem que us hi trobeu bé, sabem que això dels “dentistes” fa respecte i una mica de por i tot…Però això no ens fa més cars: ajustem els preus a les recomanacions del Col·legi d’Odontoestomatòlegs.